Translate

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τελευταίος Χορός

    "Ο τελευταίος χορός"    Διαβάστε την ιστορία μου στο thebluez.gr    https://thebluez.gr/ο-τελευταίος-χορός/  "...Είδε τον εαυτό της 15 χρόνια πριν να παίζει χαρούμενη στην αυλή του σπιτιού της ένα ηλιόλουστο καλοκαιρινό πρωινό. Κι είδε εκείνον να την πλησιάζει, και να της προτείνει να τον ακολουθήσει για να παίζει σε μια διαφήμιση. Και είδε τον εαυτό της να το κάνει. Ήταν μόλις 8 χρονών...    ...Έκανε μια ακόμα στροφή μέσα στις φλόγες τη στιγμή που την πλησίαζαν όλο και πιο απειλητικά. Το βλέμμα της ονειροπόλο, δεν έμοιαζε να καταλαβαίνει τι συνέβαινε. Έμοιαζε χαμένο σε ένα λαβύρινθο που μόνο εκείνη γνώριζε τη διέξοδο, δεν ήθελε όμως να την διαβεί. Οι σκηνές ζωντάνεψαν και πάλι μπροστά της..."

χορός, εγκλεισμός, διήγημα, θάνατος, απαγωγή, συγγραφή, σύνδρομο στοκχόλμης, bluez, dance, kidnapping, stockholm syndrome, short story, story, writing,

"Ο τελευταίος χορός"

Διαβάστε την ιστορία μου στο thebluez.gr

https://thebluez.gr/ο-τελευταίος-χορός/

"...
Είδε τον εαυτό της 15 χρόνια πριν να παίζει χαρούμενη στην αυλή του σπιτιού της ένα ηλιόλουστο καλοκαιρινό πρωινό. Κι είδε εκείνον να την πλησιάζει, και να της προτείνει να τον ακολουθήσει για να παίζει σε μια διαφήμιση. Και είδε τον εαυτό της να το κάνει. Ήταν μόλις 8 χρονών...

...Έκανε μια ακόμα στροφή μέσα στις φλόγες τη στιγμή που την πλησίαζαν όλο και πιο απειλητικά. Το βλέμμα της ονειροπόλο, δεν έμοιαζε να καταλαβαίνει τι συνέβαινε. Έμοιαζε χαμένο σε ένα λαβύρινθο που μόνο εκείνη γνώριζε τη διέξοδο, δεν ήθελε όμως να την διαβεί. Οι σκηνές ζωντάνεψαν και πάλι μπροστά της..."

Ευχαριστώ πολύ επίσης την Πολυνίκη Βαρακλή για την τιμή που μου έκανε να αφηγηθεί την ιστορία μου στο κανάλι της στο YouTube. 

Μπορείτε να ακούσετε την παραστατική και γεμάτη συναίσθημα αφήγηση της, στο παρακάτω link:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου