Translate

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Damon HellWay Part 9 : Μέλβιλ

"Μέλβιλ"

Διαβάστε την ιστορία μου στο thebluez.gr

https://thebluez.gr/melville

"...Συλλογιζόταν όσα είχαν διαδραματιστεί πριν λίγες ώρες στο καμένο πλέον σπίτι με τα καλαμπόκια: τη συνάντηση με τον παράξενο γέρο, την κατάρα για την οποία του μίλησε και… εκείνη… που νόμισε για πολλοστή φορά πως την έβλεπε μπροστά του.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι, πλησίασε στο παράθυρο και κοίταξε τον έρημο δρόμο του μικρού χωριού. Θυμήθηκε τα λόγια που είχε ακούσει από μια κοπέλα πριν από πολύ καιρό﮲ μια κοπέλα, που ευθυνόταν για την τροπή που είχε πάρει η ζωή του τώρα﮲ μια κοπέλα...

...Κοίταξε το παράθυρο. Το σχήμα του άρχισε να αλλάζει. Η μορφή του τρεμόπαιζε. Έκλεισε σφιχτά τα μάτια. Όταν τα άνοιξε, όλα ήταν και πάλι φυσιολογικά. Σηκώθηκε και το πλησίασε. Η γυναικεία φιγούρα με τα κόκκινα μαλλιά, στεκόταν και πάλι στον δρόμο και τον κοιτούσε. Ανοιγόκλεισε τα μάτια, αλλά αυτή τη φορά δεν εξαφανίστηκε. Έσφιξε τις γροθιές του...

...Μια γυναικεία σιλουέτα στεκόταν ακίνητη, στραμμένη προς το μέρος του. Την επόμενη στιγμή, η φιγούρα ενός άντρα εμφανίστηκε δίπλα της, της έπιασε το χέρι κι εξαφανίστηκαν αμέσως, λες και τους κατάπιε το σκοτάδι. Γύρισε προς τον Μπεν που τον κοιτούσε απορημένος.

«Την είδες;! Τους είδες;!» τον ρώτησε με αγωνία.

«Ποια; Ποιους;» σάστισε εκείνος.

Ο Τζακ τότε συνειδητοποίησε πως δεν είχε μαζί του το μικρό μπουκαλάκι με το ουίσκι. Βλαστήμησε. Ο κόσμος άρχισε και πάλι να γυρίζει γύρω του. Το βλέμμα του θόλωσε. Το κεφάλι του πονούσε. Ένιωσε να χάνει την ισορροπία του. Αισθάνθηκε τα πόδια του να λυγίζουν και το σώμα του να πέφτει με δύναμη στο έδαφος..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου