Translate

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της....ένας κύκλος έκλεισε κι ένας άλλος ανοίγει...και μας περιμένει για να θέσουμε νέους στόχους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να αποκτήσουμε καινούριες εμπειρίες κι ίσως και μαθήματα ζωής...

Οι πρώτες νιφάδες του χιονιού έχουν ήδη πέσει, οι άγγελοι σαλπίζουν σκορπίζοντας χαρμόσυνες νότες.... κι εμείς αναρωτιόμαστε τι κρύβει το κουτί με τα δώρα που θα μας φέρει ο καινούριος χρόνος!

Αυτές τις μέρες κάνουμε συνήθως απολογισμό, τι μας προσέφερε και τι μας στέρησε η χρονιά που πέρασε, τι καταφέραμε και πού αποτύχαμε...Και βάζουμε νέους στόχους για τον καινούριο χρόνο που πλησιάζει, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα πετύχουμε περισσότερα. Όλοι κάνουμε λάθη, μαθαίνουμε από αυτά και γινόμαστε σοφότεροι.

Μακάρι το 2015 λοιπόν να κυλήσει πιο συνετά και όσο το δυνατόν γίνεται με λιγότερα λάθη, και περισσότερα πραγματοποιημένα όνειρα και καλοσύνη. ν μπορούσαμε να κάνουμε μία και μοναδική ευχή για το νέο έτος, καθένας από μας θα διάλεγε κάτι διαφορετικό. Άλλοι θα εύχονταν υγεία, άλλοι αγάπη, άλλοι ευημερία, κι άλλοι κάποιο υλικό αγαθό που όμως γι αυτούς θα ήταν το πιο σημαντικό. Γιατί κάτι ασήμαντο, περιττό, ίσως ακόμα και πεζό για μας, για κάποιον άλλο είναι όλος του ο κόσμος... Εύχομαι λοιπόν, μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 12 τα μεσάνυχτα, έτσι όπως σκορπίζονται τα πυροτεχνήματα στο σκοτεινό ουρανό, να λάμψουν οι ευχές όλων των ανθρώπων, και να γίνουν πραγματικότητα, από την πιο απλή, μέχρι την πιο περίπλοκη, γιατί κάθε άνθρωπος, είναι από μόνος του ένας ολόκληρος κόσμος και μόνο εκείνος ξέρει την πιο βαθιά επιθυμία της καρδιάς του...!!




































Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο facebook:

www.facebook.com/Eroditi.P.View

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου